Κάδοι συλλογής ακαθαρσιών κατοικίδιων ζώων Dogtoilet

Ο κάδος συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων DOGTOILET Standard είναι ένα δοκιμασμένο ολοκληρωμένο σύστημα με έναν πρακτικό διανομέα σάκων και έναν κάδο απορριμμάτων. Ο έξυπνος αυτός σχεδιασμός συνδυάζει την ευχρηστία, την ποιότητα και τον σχεδιασμό με εντυπωσιακή ευκολία κατά τη χρήση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο διανομέας περιέχει 500 σακούλες. Το μπλοκ των διάτρητων σάκων τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στο διανεμητή και μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα ανά πάσα στιγμή. Είναι πρακτικό και διαθέτει ένα σύστημα κλειδώματος, ώστε να αποτραπεί η τυχαία αφαίρεση περισσότερων σάκων από όσους χρειάζονται.

Το DOGTOILET Standard διαθέτει ενσωματωμένο κάδο απορριμμάτων χωρητικότητας 30 λίτρων και ένα πρακτικό καπάκι για καθαρή και υγιεινή απόρριψη.

Το DOGTOILET Standard μπορεί να έχει εξατομικευμένη εκτύπωση της επιλογής σας. Το προϊόν φτάνει έτοιμο για τοποθέτηση με πλήρη εξοπλισμό για την στερέωσή του στο έδαφος και εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα. Παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο με ένα τριγωνικό κλειδί για τον διανομέα σάκων, με τον εξοπλισμό στερέωσης του στο έδαφος, με βίδες στερέωσης και οδηγίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις

Πλάτος: 40 cm – Ύψος: 180 cm – Βάθος: 25 cm

Χωρητικότητα διανομέα σάκων/    κάδου απορριμμάτων

500 σακούλες/ 30 lt.

Βάρος

35 kg.

Χρώμα/ Βαφή

ανθρακί, λευκό, σκούρο πράσινο, INOX και σε χρώμα της επιλογής σας

Υλικό Κατασκευής

Ανοξείδωτο ατσάλι και βαμμένο γαλβανισμένο ατσάλι

Ο κάδος συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων DOGTOILET Premium είναι εύχρηστος και ανθεκτικός και λόγω του διακριτικού σχεδιασμού του ταιριάζει εύκολα παντού.

Το DOGTOILET Premium διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και την πρακτική του χρήση. Η ελκυστική του κατασκευή αποτελείται από ένα μίγμα ανοξείδωτου χάλυβα και μιας ανοξείδωτης λαμαρίνας, ενώ η υψηλής ποιότητας κατασκευή του εγγυάται υψηλό βαθμό σταθερότητας, αντοχής και ανθεκτικότητας. Ο βολικός διανομέας σάκων που βρίσκεται στην κορυφή, διαθέτει 1.000 σάκους, ενώ ο κάδος απορριμμάτων που είναι τοποθετημένος στο κάτω μέρος μπορεί να συμπεριλάβει έως και 40 λίτρα, δίνοντας έτσι στους ιδιοκτήτες των σκύλων ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την απόρριψη.

Ο ενσωματωμένος κάδος απορριμμάτων ανοίγει εύκολα με τριγωνικό κλειδί. Μπορεί επίσης να προστεθεί ένα εξατομικευμένο κείμενο κατόπιν αιτήματος. Το προϊόν παραδίδεται έτοιμο προς τοποθέτηση, μαζί με τον εξοπλισμό στερέωσής του στο έδαφος, καθώς και τις οδηγίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις

Πλάτος: 50 cm – ‘Ύψος: 145 cm – Βάθος: 25 cm

Χωρητικότητα διανομέα σάκων/   κάδου απορριμμάτων

1.000 σακούλες/ 40 lt.

Βάρος

45 kg.

Χρώμα/ Βαφή

Γκρι μεταλλικό

Υλικό Κατασκευής

Ανοξείδωτο ατσάλι και βαμμένο γαλβανισμένο ατσάλι

Ο κάδος συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων DOGTOILET Pickobello διαθέτει διανομέα σάκων, καθώς και ενσωματωμένο κάδο απορριμμάτων.

  Ο κάδος απορριμμάτων διαθέτει μία ατσάλινη πλάκα στο άνοιγμά του για το σβήσιμο των τσιγάρων. To άνετo χερούλι, η εσοχή της λαβής στο κάτω μέρος, καθώς και η λεία επιφάνεια του πλαστικού επιτρέπει άνεση κατά τον καθαρισμό. Ο διανομέας σάκων του DOGTOILET Pickobello είναι διαθέσιμος σε γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα, σε ανθρακί, πορτοκαλί ή πράσινο χρώμα και μπορεί να εξατομικευτεί με κείμενο της επιλογής σας. Αυτό το μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο έδαφος, είτε στον τοίχο και εγκαθίσταται εύκολα. Το προ-τοποθετημένο κιτ, η στερέωση στο έδαφος και το τριγωνικό κλειδί για το διανομέα σάκων, όπως επίσης και ο κάδος απορριμμάτων συμπεριλαμβάνονται όλα κατά την παράδοση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις

Πλάτος: 45 cm – ‘Υψος: 170 cm – Βάθος: 40 cm

Χωρητικότητα διανομέα σάκων/   κάδου απορριμμάτων

300 σακούλες/ 50 lt.

Βάρος

15 kg.

Χρώμα/ Βαφή

Διανομέας: ανθρακί, πορτοκαλί, σκούρο πράσινο, INOX Κάδος: μπλε, πορτοκαλί, σκούρο πράσινο

Υλικό Κατασκευής

Διανομέας από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα με  επίστρωση σκόνης ή γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα. κάδος ειδικά χυτευμένο πλαστικό