Εταιρικό Προφίλ

Η Envia ξεκίνησε το 2006 με την εισαγωγή των προϊόντων Biosmon. Έκτοτε, χαράζει μία επιτυχημένη πορεία στον τομέα της απόσμησης, με συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο. Από το 2009, ως Ανώνυμη Εταιρεία συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, δίνοντας το ιδιαίτερο στίγμα μας στον τομέα του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Διαθέτουμε μετρητικό εξοπλισμό που αποτελείται από συσκευές υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για μετρήσεις οσμογόνων και μη αέριων ρύπων, στάθμης θορύβου, αιωρούμενων σωματιδίων & λοιπών περιβαλλοντικών παραγόντων, με τον οποίο υποστηρίζουμε τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Όλες οι συσκευές πληρούν και συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Το εργαστήριο περιβαλλοντικών μετρήσεων της ENVIA είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017.

Tα προϊόντα απόσμησης της σειράς BIOSMON είναι  φυσικά, μη τοξικά και αβλαβή τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Κύρια συστατικά τους είναι τα αιθέρια έλαια από φυτά και άνθη.

Τα φυσικά προϊόντα απόσμησης BIOSMON στερεό είναι συνδυασμοί απορροφητικών ορυκτών πετρωμάτων πάχους 2-4 mm εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια.

Τα φυσικά προϊόντα απόσμησης BIOSMON υγρό είναι συνδυασμοί από μείγματα αιθέριων ελαίων με προσθήκη φυσικών ουσιών.

Και τα δύο προϊόντα έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την απορροφητικότητα και την εξουδετέρωση των οσμών (όπως π.χ. το μεθάνιο, το υδρόθειο, οι μερκαπτάνες και πολλά άλλα).

Χρησιμοποιούνται για την Απόσμηση σε:

 • Βιολογικούς καθαρισμούς
 • Υγρά και στερεά απόβλητα
 • Απορριμματοφόρα και κάδους απορριμμάτων
 • Σφαγεία
 • Βυρσοδεψεία
 • Ψαραγορές
 • Χημικά Εργοστάσια
 • Χώροι μαζικής εστίασης
 • Οικιακές εφαρμογές

Οι γεννήτριες Όζοντος OZONEGEN μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο (σπίτια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, καταστήματα κ.ά.), απολυμαίνουν και καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα και τις επιφάνειες (τοίχους, δάπεδα, κουρτίνες, μοκέτες, συρτάρια, πόμολα κτλ) χωρίς τη χρήση χημικώνείναι περιβαλλοντικά φιλικές, εύκολες στη χρήση και τη συντήρηση.

Μεμβράνες ενεργού άνθρακα (σε βιομηχανίες οργανικών λιπασμάτων, εταιρίες διαχείρισης απορριμμάτων κλπ) καθώς και κάδους οργανικών απορριμμάτων 120&240 lt με φίλτρο ενεργού άνθρακα στο καπάκι (σε εστιατόρια, σφαγεία κλπ.) σύμφωνα με τους κανόνες του HACCP.

Α. Κάδοι συλλογής και ανακύκλωσης χαρτιού, αλουμινίου, μπαταριών, φαρμάκων, κομποστοποίησης κλπ (σε δημαρχεία, γραφεία εταιριών, εμπορικά κέντρα κλπ) όπως επίσης και  σταχτοδοχεία εσωτερικού & εξωτερικού χώρου (σε εστιατόρια, cafe κλπ) 

Β. Kάδοι ανακύκλωσης (OVETTO) εσωτερικών χώρων με κύριο άξονα την περιβαλλοντική εκπαίδευση των μικρών μας φίλων (σε νηπιαγωγεία, παιδότοπους κλπ.) 

Η ENVIA AE δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοζωικής αφύπνισης και αστικής ανάπλασης με σεβασμό στο περιβάλλον και τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων:

 • Κάδοι συλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων
 • Ταΐστρες/ ποτίστρες κατοικίδιων
 • Δέστρες σκύλων
 • Προϊόν απόσμησης BIOSMON Natron

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καινοτόμο σύστημα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε:

 • δημόσιους χώρους,

 • εμπορικά κέντρα,

 • πάρκα,πλατείες ή σε οποιοδήποτε πολυσύχναστο μέρος.

 

 

Είναι ένα πολύτιμο μέσο για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών.

Με την Τεχνολογία PROTEMOS μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τη βιολογική διαδικασία, χωρίς ανακατασκευή της εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας την ασφαλή τεχνολογία μας, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην Ευρώπη και κατοχυρωμένη στην Ελλάδα – PROTEMOS (Ελαχιστοποίηση / Τροποποίηση λυματολάσπης).

Δεν προσθέτουμε κανένα βιολογικό παρασκεύασμα ή χημικά αντιδραστήρια στη διαδικασία!

Ευρωπαϊκή κατοχύρωση πατέντας EP 2808305 B1, Ελληνική κατοχύρωση πιστ. Αρ. 3095459.

Η τεχνολογία έχει επιλεγεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της Πολωνίας, ως μία από τις 14 καλύτερες πράσινες τεχνολογίες έτοιμη προς εξαγωγή.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://envia.gr/environmental-tech/

Διαθέτουμε  πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO27001:2013 & ISO 45001:2018 που καλύπτουν όλες τις δραστηριότητές μας.