Καλάθι (0) Κλείσιμο

No products in the cart.

Βράβευση της ENVIA A.E. στα GREEK GREEN AWARDS 2022 για το Σύστημα Συλλογής και Ανακύκλωσης Τηγανελαίων

Τα Greek Green Awards 2022 απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Verde.tec 2022 που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας 18-20 Μαρτίου 2022 από την Τεχνοεκδοτική/TPress.

Η εταιρεία μας ήταν η νικήτρια στην κατηγορία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Βραβείο «Εξοπλισμού, μηχανημάτων και υπηρεσίας».

Η ENVIA A.E., εταιρεία Περιβαλλοντικών Λύσεων και Εφαρμογών έχει ως πρωταρχικό στόχο τη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη.

Τα απόβλητα που παράγονται από τα χρησιμοποιημένα έλαια αποτελούν σήμερα την κύρια αιτία ρύπανσης των αστικών υδάτων, γι’ αυτό και η ανακύκλωση χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού κρίνεται αναγκαία.

Η ENVIA A.E. καινοτομεί στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών. Το σύστημα συλλογής και προσωρινής αποθήκευσης βρώσιμων ελαίων και λιπών eko3r διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την εταιρεία μας. 

Ένα σύγχρονο και καινοτόμο σύστημα, με ειδικό σχεδιασμό, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους, εμπορικά κέντρα, πάρκα, πλατείες και οποιοδήποτε πολυσύχναστο μέρος.

Με την κατάθεση ενός γεμάτου δοχείου με μαγειρικό λάδι, το μηχάνημα επιστρέφει στον πολίτη ένα άδειο καθαρό δοχείο.

Το σύστημα eko3r έχει ήδη τοποθετηθεί σε Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας εξοικειώνοντας τους δημότες με την ανακύκλωση των μαγειρικών λαδιών και προσθέτοντας μια ευεργετική για το περιβάλλον συνήθεια στην καθημερινότητα τους.

 

Related Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο